blog

Welke Beats By Dre koptelefoon moet ik kopen? (Solo HD)

Beats By Dre heeft de hoofdtelefoonbranche op zijn kop gezet. Sterker nog ze hebben alle conventies wat betreft hoofdtelefoons uit het raam gegooid. De populaire hoofdtelefoons van rapper Dr. Dre worden alleen maar nog populairder. Daarom kijken we nu samen met jouw naar onze favoriete beats producten. In deze serie van 6 artikelen bespreken wij onze favoriete beats producten. In dit artikel bespreken we de Beats By Dre Solo HD.

Beats by Dr Dre Solo

Hij heeft het spreekuur omgeruild voor ziek goede beats en is waarschijnlijk de meest ritmische dokter. Dr Dre heeft zijn scherpe oren ingezet om de solo’s te ontwerpen. Het is da nook geen verrassing dat deze hoofdtelefoons vol met bass zitten. Genoeg pompende bass om je tanden te laten klapperen. Het geluid wat deze hoofdtelefoons bieden is zeker niet perfect maar niet slecht. Ook al leveren en solo’s een indrukwekkende bass zijn de hogere tonen  iets minder indrukwekkend en mist er soms wat aan helderheid dit kan er voor zorgen dat je een beetje een rommelig geluid krijgt wat niet vleiend is voor bijvoorbeeld popmuziek.

Wat de solo HD mist in geluidskwaliteit maakt deze goed in features en bouwkwaliteit. Deze hoofdtelefoon is ongelofelijk comfortabel. Ze klemmen zich met een zachte finesse om je oren waardoor je haast vergeet dat je ze op hebt.

Ze kunnen gemakkelijk opgevouwen worden voor transport en worden geleverd met een kabel die is voorzien van een microfoon en een gemakkelijke afstandsbediening om je muziek mee te bedienen.

De geluidskwaliteit rechtvaardigt het prijskaartje van de Solo HD misschien niet maar dit maakt de koptelefoon goed in bouwkwaliteit en features. Verder is de hoofdtelefoon ook erg stijlvol. De solo HD is te koop in de kleuren zwart, wit en rood. Recentelijk zijn er nog een aantal vrolijke kleuren aan de lijn toegevoegd.