blog

Wel of geen digitale menukaart

Er komen steeds meer technische snufjes op de markt die handig zijn voor in de horeca. Er worden al veel technische apparaten gebruikt om te koken. Er komen steeds meer interessante kooktechnieken wat een hele andere smaak kan geven aan een bepaald product. Vaak zijn deze technieken er ook voor om sneller te kunnen koken zodat ze meer capaciteit aan kunnen. Ook word er steeds meer geïnvesteerd in techniek om een betere service te kunnen verlenen aan hun klanten.

Bediening

Vroeger werden de bestellingen op papier geschreven en zo aan de koks doorgegeven. Tegenwoordig hebben ze elektronische bestellingen waarmee een bestelling direct digitaal kan worden doorgegeven aan de koks. Dit scheelt tijd en kans op fouten is een stuk kleiner. Er kan makkelijker extra wensen bij worden vermeld zoals glutenvrij klaar maken van een product. Klanten vinden het fijn om snel geholpen te worden en snel hun eten krijgen met een hoge kwaliteit. We leven momenteel in een periode waarin er weinig tijd is en alles zo snel mogelijk moet gebeuren.

Menukaart

Menukaarten zijn momenteel in de meeste restaurants te krijgen in papierform. Er zijn een aantal all you can eat restaurants die menu’s leveren via een tablet. Zo ben je niet afhankelijk van wanneer er een bediening langs komt maar kun je zelf bepalen wanneer je wat besteld. Zo geef je klanten meer vrijheid. Daarnaast kunnen ze meer informatie over eten opvragen via tablet. En bij vergissing van de bediening kan er makkelijker terug worden gekeken of er een fout is gemaakt met bestellen of leveren. Er kleven ook nadelen aan dat allemaal een stuk minder persoonlijk wordt. Bediening is ook een stuk service wat mensen erg prettig vind. Communicatie valt door bestellen via tablet helemaal weg. Menukaarten voor de horeca geeft de mogelijkheid om meer met zijn klanten te kunnen communiceren. Zo kunnen mensen om extra uitleg vragen of advies voor welke wijn het beste bij een bepaalde menu past.

Restaurant in huis halen

Het is geen verrassing dat websites zoals thuisbezorgd erg goed doet. Het is een geweldig concept en maakt het voor iedereen makkelijk om te bestellen wanneer ze geen tijd of zin hebben om te koken. Mensen kunnen in hun eigen huis voor een restaurant kwaliteit eten. Ze hoeven hiervoor niet meer buiten de deur te komen. Ze kunnen via de site bij elke restaurant een menu opvragen en online bestellen. Vroeger moesten we naar een snackbar of fastfoodrestaurant toe om eten te bestellen. Vaak waren dit dan ook meteen ongezonde producten.