blog

vermaken met foto’s van celebrities

“Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”. Dit spreekwoord wordt in de rubriek foto’s van celebrities op MSN overtuigend geïllustreerd. Beroemdheden van alle soorten krijgen daar een plaats, van de mooiste en de bekendste tot de meest talentvolle. Alle soorten onderwerpen komen er aan bod, zoals het uiterlijk van de acteurs, het kapsel van de actrices, hun garderobe of zelfs hun kleine onhebbelijkheden. Kortom, alle thema’s worden op deze pagina besproken, rijkelijk voorzien van afbeeldingen.

De mooiste gezichten ter wereld voor de lens

Het is alom geweten dat mensen vooral bekend worden dankzij hun dynamische imago. Een droomfiguur, een leuk gezichtje, een wespentaille voor de vrouwen en een gespierde torso voor de mannen: de celebrities laten zich zonder schroom voor de lens bewonderen. Succes verzekerd, aangezien het publiek hen van alle mogelijke kanten wil bekijken. In foto’s van celebrities vind je een lijst van:

de meest sexy mannen en vrouwen,

de meest populaire looks,

de meest gespierde lijven,

enz.

Legendarische beelden

De film, de tv, het toneel en zelfs de podia hebben allemaal wel eens opmerkelijke beelden opgeleverd. Die beelden kunnen adembenemend, ongewoon of simpelweg onvergetelijk zijn. MSN weet ze op te sporen via dossiers die volledig uit foto’s bestaan. Titels als Legendarische filmkostuums of De best geklede celebrities geven perfect aan wat je van die foto’s van celebrities kunt verwachten.

Een ode aan de mode

Wanneer het over sterren gaat, is de mode altijd impliciet aanwezig. Want geef toe, sterren doen met de mode wat ze willen. Wanneer ze op het podium stappen, de rode loper aflopen of op tv verschijnen, bewijzen ze dat telkens weer. Echte fans moeten de foto’s van celebrities die MSN entertainment selecteert, dus zeker eens bekijken.

Ongewone beelden

Acteurs en actrices, zangers en zangeressen, fotomodellen en stylisten zijn niet alleen maar mooi, modieus en legendarisch. Ze kunnen ook voor ongewone foto’s zorgen. Wat is er leuker dan te ontdekken welke celebrities op mekaar lijken of hoe ze eruitzien wanneer ze hun kappersafspraak hebben overgeslagen?